bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

Kripto Borsası Vauld, Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

nexo vauldu satin almayi planliyordf 1

Kripto para ekosisteminde her gün birçok farklı gelişme yaşanıyor. Yatırımcılar gelişen bu olaylara göre yatırımlarını şekillendiriyor. Geçtiğimiz günlerde Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, çalışanlarının yüzde 30’unu işten çıkarttığını aktarmıştı. Vauld, bu kez para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Vauld, Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Singapur merkezli bir kripto para borsası olan ve Hindistan’da faaliyet gösteren Vauld, piyasadaki kötü gidişattan etkilenerek para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

kripto borsasi vauld para cekme islemlerini askiya aldi

Vauld CEO’su Darshan Bathija blog yazısında, şirketin “platformdaki tüm para çekme, alım satım ve para yatırma işlemlerini askıya alma konusunda zor bir karar verdiğini” aktardı.

The Block‘un haberine göre Bathija, Vauld ile ilgili şunları söyledi: “Değişken bir piyasa ve iş ortaklarının mali zorlukları da olmak üzere çeşitli faktörlerin bir araya gelmesi nedeniyle finansal olarak mücadele ediyor”. 12 Haziran’dan bu yana platform, TerraUSD stablecoin’inin patlaması, Celsius’un para çekmeyi durdurma kararı ve Three Arrows Capital’in sıkıntılarıyla tetiklenen yaklaşık 198 milyon dolarlık yatırımı kaybı yaşadı.

Bathija, Vauld’un potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğunu da bildirdi.

Vauld, ayrıca olası yeniden yapılanma işlemleri için danışman tuttuğunu belirtti. Şirket Hindistan ve Singapur’da mali danışmanı olarak Kroll’u ve hukuk danışmanları olarak Cyril Amarchand Mangaldas ve Rajah & Tann Singapore LLP’yi işe aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala