bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,527.82 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.31 4.42%
bnb
BNB (BNB) $ 578.27 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 167.68 5.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522847 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480975 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153336 1.88%

New England Patriots Yıldızından Bitcoin (BTC) Hediyesi

new england patriots yildizindan bitcoin btc hediyesi

Kripto para 2021’deki hızlı yükselişi ve artan popülaritesi ile birlikten birçok sektörde kendisine yer buldu. Giyim sektöründen finansa kadar birçok alanda kullanılan kriptolar, son olarak yeni yılın yaklaşması ile bir hediye aracı olarak da kullanılmaya başlandı. Son olarak New England Patriots‘ın çaylak oyun kurucu yıldızı Mac Jones, bu tatil sezonunda takım arkadaşlarına Bitcoin (BTC) hediye edeceğini açıkladı.

23 yaşındaki oyuncu, Bitcoin hakkında konuşurken şu ifadelere yer verdi:

“Bir süredir Bitcoin üzerinde çalışıyorum. Bu yıl takım arkadaşlarıma biraz Bitcoin vermem gerekiyordu.”

new england patriots yildizindan bitcoin btc hediyesi 2

New England Patriots Yıldızından Arkadaşlarına Bitcoin Teşviği

New England Patriots oyuncularından Mac Jones, bir süredir Bitcoin üzerinde uğraşan ünlüler arasında yer alıyor. Jones’un bu hediyesi sonrası takım arkadaşlarının 12’si ilk kez Bitcoin (BTC) sahibi olmuş olacak.

Diğer taraftan Jones ve takım arkadaşları, Bitcoin (BTC) hediyelerini Swan Black Card aracılığıyla alacaklar.

Swan Bitcoin’in CEO’su Cory Klippsten ise Swan’ın misyonunun Bitcoin tutan insan sayısını artırmak olduğunu belirtti. Ayrıca şirket, insanları bu varlık sınıfı hakkında bilgilendirmek istiyor. Bu nedenle organizasyon, Jones ve takım arkadaşlarıyla olan ortaklığının, Bitcoin yolculuğunun bir parçası olması için stratejik bir ortaklık olduğunu kaydetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala