bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,381.91 2.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.42 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 562.78 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 138.41 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523498 1.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457539 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133242 3.43%

Michael Saylor, Bitcoin’in Gerçek Değerini Açıkladı

michael saylor bitcoinin gercek degerini acikladi

Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’e destek vermeye devam ediyor. Michael Saylor, kötü enflasyon koşullarına rağmen gerçek Bitcoin (BTC) değerini açıkladı.

Michael Saylor’dan Yeni Bitcoin Açıklaması

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon, pek çok ülke ekonomisini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde son açıklanan raporlara göre yüzde 9.1 ile rekor tazeleyen enflasyon oranı, kripto para birimlerini de olumsuz etkiliyor. Finansal piyasalar ve özellikle kripto para birimleriyle ilgili ana tartışma konusu, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ve başka bir varlık satış turunu tetikleyen rekor seviyedeki enflasyon sorunu yeni sorunları da beraberinde getiriyor. Kripto para birimlerine ve Bitcoin’e verdiği destekle bilinen MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin konusunda yeni bir açıklama yaptı. Saylor açıklamasında Bitcoin’in gerçek değerinde olmadığını bir kez daha belirtti.

Saylor tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD enflasyonu yüzde 9.1’lik rekor seviyede ve diğer büyük küresel rezerv para birimleri ABD doları karışışında daha da hızlı değer kaybederken, pek çok insan 1 Bitcoin’in 1 Bitcoin’den daha fazla şeye eşit olduğunu anlamıyor. Saylar bu nedenle, kripto para birimlerinin gerçek bir ustası olarak, kripto para birimlerinin oranını fiat para birimleriyle ilişkilendirmediğini ve makroekonomik istatistiklerin Bitcoin teklifleri üzerindeki güçlü baskısına rağmen, gerçek değerinin esasında düşmediğini belirtiyor. Son olarak MicroStrategy’nin sahip olduğu Bitcoin’ler sebebiyle kaybı 1 milyar doları aşıyor olsa da MicroStrategy, Bitcoin’e inanmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala