bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,188.73 6.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.83 3.83%
bnb
BNB (BNB) $ 581.76 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 163.27 13.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518213 3.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45545 6.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154498 4.13%

Michael Saylor, Bitcoin’in Enflasyona Çözüm Olduğunu Düşünüyor

michael saylor bitcoinin enflasyona cozum oldugunu dusunuyor

Sık sık Bitcoin satın alımı ile gündeme gelen MicroStrategy‘in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in (BTC) enflasyona karşı önemli bir çözüm olduğunu düşünüyor.

Michael Saylor’dan Bitcoin Açıklaması

MicroStrategy‘in CEO’su Michael Saylor bilinen bir Bitcoin destekçisi. Öyle ki Saylor hemen hemen her konuşmasında lider kripto para birimi ile ilgili olarak olumlu bir çerçeve çiziyor. Bu kez Michael Saylor, Bitcoin’i desteklemesinin başlıca nedenlerinden biri, BTC’nin enflasyonun tehlikelerine karşı kritik bir korunma olduğuna inanması.

michael saylor 1
MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Saylor

Bloomberg Technology ile konuşan MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, BTC’nin neden enflasyona karşı uygulanabilir bir çözüm olduğuna inandığı, daha geniş Bitcoin benimseme potansiyeli ve Elon Musk yönetimindeki Twitter’ın kripto para topluluğu için ne ifade edebileceği konusundaki düşüncelerini paylaştı.

MicroStrategy CEO’su Bitcoin (BTC) ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

MicroStrategy’nin ilk satın aldığı iki yıl geriye giderseniz, bu oran yüzde 400’e kadar çıkıyor ve Nasdaq’tan, altından veya satın alabileceğiniz diğer varlıklardan önemli ölçüde daha iyi performans gösteriyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala