bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,301.23 1.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.82 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 593.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 147.02 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531619 0.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46195 1.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162099 1.43%

MetaMask’e Dogecoin Nasıl Eklenir?

metamask nedir

MetaMask’e Dogecoin eklenemez çünkü Dogecoin, Proof-of-Work konsensüs algoritmasını kullanan bir token. MetaMask yalnızca Proof-of-Stake destekli blockchain ağlarını destekliyor.

Eğer $WDOGE’yi yeni Doge Layer 2 Network’e eklemenin yollarını arıyorsanız hazırladığımız kapsamlı DogeChain rehberine göz atabilirsiniz.

MetaMask’e Dogecoin Nasıl Eklenir?

MetaMask’e Dogecoin (DOGE) eklenemez çünkü MetaMask yalnızca Ethereum Sanal Makinesi (EVM) destekli ağlar eklenebiliyor. Dogecoin (DOGE) tıpkı Bitcoin gibi Proof-of-Work destekli bir ağ ve bu nedenle MetaMask’e eklenemez.

Dilerseniz Ethereum ağında Uniswap gibi borsalardan renDOGE gibi değeri DOGE’a sabit token’leri satın alabilirsiniz ancak fiyatının çok daha yüksek olduğu konusunda uyaralım.

dogecoin metamask

MetaMask’e Dogecoin Desteği Gelecek mi?

MetaMask’e Dogecoin desteği gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor MetaMask’in geliştiricisi ConsenSys şirketi Dogecoin’i (DOGE) destekleme konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Dogecoin’in MetaMask’e eklenebilmesi için Avalanche, BNB Smart Chain ve Ethereum gibi Proof-of-Stake destekli bir ağa geçmesi gerekiyor.

Proof-of-Stake destekli tüm coin’ler ise MetaMask’e eklenebilir çünkü Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumludur.

MetaMask’ten Wrapped Dogecoin Almak Güvenli mi?

MetaMask’ten Wrapped Dogecoin satın almak riskli olabilir çünkü bu tür token’ler akıllı sözleşmelerle ilgili birçok risk taşıyor. Zira bu işlem anonim geliştiriciler tarafından yapılır.

Okuyucularımıza Dogecoin’lerini güvenilir Dogecoin cüzdanlarında saklamalarını öneriyoruz.

Editörün Notu:

MetaMask cüzdanına Dogecoin (DOGE) eklemek mümkün değildir, çünkü Dogecoin Proof-of-Work ağında çalışır. Dogecoin’lerinizi saklamak için alternatif bir yol arıyorsanız, güvenli Dogecoin cüzdanlarını tercih edebilirsiniz.

Uniswap gibi merkezsiz borsalarda Dogecoin’e sabitlenmiş wrapped token’lar satın almanız tavsiye etmiyoruz, çünkü bu borsalar çok fazla akıllı sözleşme riski taşıyor.

Doge Layer 2 Network’e $WDOGE eklemenin bir yolunu arıyorsanız, hazırladığımız kapsamlı DogeChain rehberimize göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala