bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,018.88 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.80 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 595.06 0.03%
solana
Solana (SOL) $ 153.35 7.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514165 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463214 2.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15031 3.05%

Melis Hazal Karagöz ile Kripto Bülten’de Haftanın Öne Çıkan Başlıkları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Geçen haftanın öne çıkan başlıkları arasında; Bitcoin’de yeni ATH, ETF onayları ve dikkat çeken metaverse çalışmaları yer aldı.

Konu Başlıkları:

  • Bitcoin’de yeni ATH, ETF onayları
  • Metaverse Çalışmaları

Nelerden Bahsedildi?

-Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Uzun bir süredir yükselen görünümünü koruyan lider kripto varlık, belki de siz bu videoyu izlerken yükselmeye devam ediyor. Yaklaşık 6 ay önce 64850 dolar ile zirve belirleyen Bitcoin, 20 ekim çarşamba günü bu seviyeyi aşmayı başardı. Bunun bir anlamı da bugüne kadar Bitcoin alıp tutmuş bütün adreslerin kara geçmiş olması. Bitcoin madencilik konseyi raporları ve ETF onayları gibi pozitif haberler fiyatı olumlu etkilemişe benziyor.

-SEC, uzun süredir beklettiği Proshares vadeli Bitcoin ETF’ine onay verdi! ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ilk Bitcoin ETF’ine olumlu dönüş yaptı. Geçtiğimiz yaz Bitcoin ETF’i için başvuruda bulunan ProShares, onay alan ilk şirket oldu, ancak tek şirket olmadı.

-Özellikle evlere tıkılmak zorunda kaldığımız dönemlerden itibaren metaverse kavramını daha da sık duyar olduk ve her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Şimdi de çevrimiçi bir dünya olan Metaverse’ü Facebook’a uyarlamak için çalışmalara başlandı bile. Facebook, konu ile ilgili olarak AB’nin bu konuda birçok avantaj sunduğunu söyledi. Özellikle AB’nin geniş tüketici pazarına, birinci sınıf üniversitelere ve yüksek kaliteli yeteneklere sahip olduğunun da altını çizdi. Facebook, kısa bir süre önce Metaverse’ü inşa etmek için kar amacı gütmeyen kuruluşlara 50 milyon dolar yatırım yaptı. Ancak Metaverse fikrinin 10 ila 15 yıl daha süreceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala