bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,442.00 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.08 2.65%
bnb
BNB (BNB) $ 588.32 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 154.87 4.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.538582 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450786 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155812 4.53%

Meksikalı Senatör, Meksika Senatosu’ndaki İlk Bitcoin ATM’sini Kurdu

meksikali senator meksika senatosundaki ilk bitcoin atmsini kurdu

Kripto para birimleri dünya çapında daha fazla benimsendikçe, Bitcoin ATM sayıları da artmaya başladı diyebiliriz. Bu kez bir Bitcoin ATM hamlesi de Meksikalı senatör Indira Kempis’ten geldi. Indira Kempis, Meksika Senatosu’ndaki ilk Bitcoin ATM’sini kurdu

Meksika Senato Binası’nda Artık Bitcoin ATM’si Mevcut

Mexico City’deki Senato binasına Demokratik Devrim Partisi‘nin (PRD) parlamento grubunun koordinatörü Miguel Ángel Mancera da dahil olmak üzere birçok parlamenterin desteğiyle bir Bitcoin (BTC) ATM’si kuruldu.

Meksikalı senatör Indira Kempis, resmi Twitter hesabı üzerinden kurulan Bitcoin ATM’sini paylaştı. Indira Kempis söz konusu olan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Meksika’da özgürlük, katılım ve finansal eğitim için.

Detaylandırmak gerekirse Bitcoin ATM üreticisi ChainBytes ve Bitcoin ATM operatörü Axolotl işbirliği yaparak, Meksikalı Senatör Indira Kempis’in Bitcoin’i yasal hale getirme çabalarını desteklemek için Meksika Senatosu’na bir Bitcoin ATM’si yerleştirdi.

Son olarak belirtmek gerekirse Coin ATM Radar verilerine göre, Meksika’nın Mexico City, Tijuana, Cancún, Guadalajara, Culiacán, San Miguel de Cozumel ve Aguascalientes’te de Bitcoin ATM’leri bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala