bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Manchester United Efsaneleri, Futbol Merkezli DAO’yu Başlatacak

manchester united efsaneleri futbol merkezli daoyu baslatacak

Öncelikle DAO’lar, (merkeziyetsiz otonom organizasyon) akıllı sözleşme tabanlı yönetişim mekanizmaları olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte DAO yönetişim yapılarında, bir protokolün, platformun yönetişim tokenine ya da platforma yatırım yapabiliyorsunuz. Bu yüzden DAO’lar geniş topluluklar için önemli bir yere sahip diyebiliriz.

Eski Manchester United Oyuncuları Futbol Merkezli DAO Oluşturuyor

Eski Manchester United FC oyuncuları Gary Neville ve Paul Scholes, futbol taraftarlarının oyuncularla birlikte sporla ilgili yatırım projelerine katılmalarını sağlayacak bir DAO (merkezi olmayan bir organizasyon) oluşturulduğunu duyurdu.

Söz konusu olan futbol merkezli DAO, adını 1992’deki efsanevi kadrodan alan CO92 DAO olarak adlandıracak. Bunun yanında stratejik yatırım odaklı futbolla ilgili firmalara ve projelere odaklanacak. Ayrıca İki futbol efsanesi, DAO’yu oluşturmak için Singapurlu milyarder Peter Lim ve oğlu Kiat Lim ile işbirliği yaptı.

manchester united efsaneleri futbol merkezli daoyu baslatacak 2

Kiat Lim, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şu anda bir dizi profesyonel futbol projesi fırsatlarını gözden geçiriyoruz ve önümüzdeki aylarda gelişmeleri açıklayacağız.

Ayrıca CO92 DAO‘nun amacı, dünya çapında spor meraklılarını birbirine bağlamak ve taraftarların sporla ilgili yatırımlar yapmasına olanak sağlamak.

Son olarak Gary Neville yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Benzersiz spor projelerine erişimimiz var ve hayranlarla birlikte değer yaratmak için birlikte çalışmak istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala