bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,925.93 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.07 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 575.75 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 168.01 2.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514049 1.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471101 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150168 1.11%

Man Group, Kripto Hedge Fonu Hazırlığı Yapıyor

man group kripto hedge fonu hazirligi yapiyorsd

Son dönemde FTX krizi ile beraber birçok şirket bu olumsuz havadan etkilenmiş durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; 150 milyar dolarlık bir varlığı yöneten Man Group, kripto hedge fonu çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Man Group’dan Kripto Hedge Fonu

Man Group, kripto hedge fonu çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Düzenlemeler, merkezileşme, şeffaflık, varlık raporları ve birçok konular gündemde yer aldı. FTX şirketinin, 1 milyondan fazla kişiyi sıkıntıya soktuğu belirtildi. Tüm bu karamsar süreçlere rağmen, dünyanın en büyük halka açık hedge fon şirketi olan Man Group çalışmalarını sürdürüyor.

man group kripto hedge fonu hazirligi yapiyordff

Bununla beraber kripto fonunun başlangıç ​​işlemlerinin karşı taraf risklerini değerlendirmesine bağlı olduğunu söyledi. Söz konusu bu durum, para yöneticisi Andre Rzym tarafından yönetiliyor. Man Group’un AHL’si zaten kripto para birimi vadeli işlemleri yapıyor.

Ayrıca Man Group, yaklaşık 150 milyar dolarlık bir varlığı yönetiyor. Yatırım varlık yönetim şirketinin, yıl sonuna kadar kripto hedge fonunu başlatması bekleniliyor. Bu duyuru, son yılların en önemli kripto piyasası olaylarından biri olan kripto borsası FTX’in çözülmesinin ortasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala