bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

LandVault, Decentral Games ile Ortaklık Kuracak

landvault decentral games ile ortaklik kuracakaddf

Kripto para sektörüne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere metaverse oluşturucuları ve reklam platformu LandVault, oyuna entegre reklamcılığı getirmek için Decentraland’ın popüler ICE Poker’i ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

LandVault, Metaverse Reklam Entegrasyonunu Getiriyor

Kripto para sektöründe birçok ortaklık haberi ile karşılaşıyoruz. Son olarak metaverse oluşturucuları ve reklam platformu LandVault, amiral gemisi poker oyununa entegre reklamcılık getirmek için Decentral Games ile ortaklık kuracak. LandVault, sanal bir dünyanın sürükleyici doğasını korurken reklamları görüntülemek için ICE Poker’i kullanacak.

landvault decentral games ile ortaklik kuracakass

ICE Poker, Decentraland’ın en popüler mekanlarından biri oldu. Oyun, Messari raporlarına göre günlük aktif 7.8 bin kullanıcı çekiyor.

Son olarak belirtmek gerekirse söz konusu oyun, metaverse platformu Decentraland’ın en popüler mekanlarından biridir. Messari’ye göre 2022’nin ikinci çeyreğinde ortalama 7.800 günlük aktif kullanıcıya (DAU) ev sahipliği yaptı . ICE Poker oynaması ücretsiz, ancak şirket oyuna erişmek için gerekli olan giyilebilir cihazları basıyor ve bu da yalnızca 2. çeyrekte yaklaşık 18,5 milyon dolar kazandırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala