bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,951.94 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.60 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 578.82 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 172.36 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522656 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482952 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153165 1.98%

LABEL, Ethereum Tabanlı NFT Platformunu Duyurdu

label ethereum tabanli nft panosu ile sanat dunyasini adillestirecek1

LABEL kriptocuların ana akım içerikler için fikri mülkiyet hakları ticareti yapmasına izin vermek amacıyla kullanıcı dostu bir adım daha attı. Yeni bir DAO (Merkeziyetsiz Otonom Otomasyonlar) mekanizması olan LABEL, yeni NFT platformunu uyurdu.

U Today’de yer alan habere göre, LABEL, Ethereum üzerinde merkezi olmayan NFT platformu sunuyor. LABEL’da kullanıcılar, içerikleriyle ilişkili NFT’ler oluşturabiliyor.

LABEL ek olarak, yerel Ethereum tabanlı tokenı olan LBL‘yi de tanıttı. Web3 topluluğu meraklılarına tanıtmak için tasarlanan LBL, ana akım IDO fırlatma rampaları RedKite ve NFTb’de yayımlandı.

label ethereum tabanli nft panosu ile sanat dunyasini adillestirecek2

Bu NFT’ler, hem LABEL’in pazarında hem de Ethereum’daki OpenSea ve Rarible gibi üçüncü taraf platformlarında adil bir merkezi olmayan bir şekilde satılabiliyor.

LABEL, Ethereum Tabanlı NFT Panosu için Yatırım Aldı

Ekim 2021‘de üst düzey VC vakıflarından ve saygın melek yatırımcılardan 1 milyon dolar sağlayan LABEL, ayrıca 2021’in 4. çeyreğinde Solanium Ventures’tan fon aldı.

Tüm aracıları ortadan kaldırarak gelirin tamamını sanatçılara, yapımcılara ve müzisyenlere dağıtmak üzere yola çıkan kuruluş, içerikten elde edilen gelirin adil bir şekilde dağıtılma biçimini yeniden inşa etmeye kararlı.

İçerik dağıtımı ve eğlence endüstrisine blockchain tabanlı araçları tanıtmak için tasarlanan LABEL, DAO ile IP ticaretinin tüm prosedürü, eşler arası bir şekilde gerçekleşiyor ve IP yönetimini daha esnek ve demokratik hale getiriyor.

LABEL, OPENTRACK platformunun merkezi olmayan bir yinelemesi. OPENTRACK ise yakın zamanda eğlenceye özel bir v2.0 sürümünü yayımlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala