bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,742.81 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,912.08 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 569.40 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.95 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502292 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434477 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150034 0.92%

Kripto varlık yöneticisi Bitcoin ETF başvurusunu değiştirdi

Valkyrie Bitcoin spot ETF

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie, 30 Ekim tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) güncellenmiş bir spot Bitcoin ETF başvurusunda bulundu. Valkyrie, ETF başvurusunu güncelleyen altıncı kurumsal oldu.

Kripto para piyasası, Bitcoin spot ETF’lerin yarattığı FOMO neticesinde şenlik yaşadı. Ekim boyunca BTC ve altcoin’lerde güçlü yükselişler gözlemlendi. BlackRock, Fidelity, Valkyrie ve Ark Invest gibi kurumsalların Bitcoin’e kapılarını açması, boğa beklentilerini de şiddetlendirdi.

SEC’in Bitcoin spot ETF başvurularını kabul edip etmeyeceği merakla beklenilirken, kurumsallardan yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Valkyrie, daha önce yaptığı Bitcoin spot ETF başvurusunu güncelleyerek SEC’e yeniden sundu. Şirket, güncelleme yapan altıncı kurumsal oldu.

Valkyrie, Bitcoin spot ETF başvursunu güncelledi

Kripto varlık yöneticisinin Valkyrie Bitcoin Fonu için güncellenmiş beyanı, yatırımcılara Bitcoin tarafından desteklenen hisselere yatırım yapma fırsatı sunacak. Bu hisselerin, Nasdaq Borsası’nda “BRRR” sembolü altında işlem görmesi bekleniyor.

Valkyrie, başvurusunda “Bu izahnamedeki bilgiler kesin değildir ve değiştirilebilir” şeklinde bir uyarıda bulundu. Ayrıca, firmanın kayıt beyanı yürürlüğe girene kadar BRRR menkul kıymetlerini satmasına izin verilmediği de belirtildi.

Valkyrie spot etf başvurusu

Valkyrie’nin güncellenmiş spot Bitcoin ETF’si, Bitwise, BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck ve ARK Invest tarafından yakın zamanda yapılan değiştirilmiş spot BTC ETF dosyasına dahil edildi.

Kripto ETF analistleri, devam eden Bitcoin ETF değişikliklerinin, SEC’in onayından geçme açısından önemli bir hamle olduğunu savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala