bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,192.73 7.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.82 4.49%
bnb
BNB (BNB) $ 585.30 3.57%
solana
Solana (SOL) $ 156.09 9.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518356 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452411 5.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155321 6.79%

Kripto Sektöründeki Yöneticilerden Blockchain için Ortak İletişim Çağrısı

alpha sigma blockchain fonu icin 100 milyon dolar toplayacakt

Blockchain teknolojisi hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok ülke ve şirket bu alandaki çalışmalarını da artırdı. Bu gelişme beraberinde ortak bir dil ve iletişimi de ihtiyaç duyuyor. Bu konu ile ilgili olarak Kripto yöneticileri, blok zincirlerinin gelişmek için birlikte çalışabilir bir standarda ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Kripto Yöneticileri: Blockchain’in Ortak Bir Standarda İhtiyacı Var

Kripto para sektörünün içerisinde yer alan yöneticiler; Blockchain teknolojisinin Web2’den Web3’e tam bir geçişin gerçekleşmesi için her ağ tarafından kolayca entegre edilebilecek bir kıyaslama iletişim standardına ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

kripto sektorundeki yoneticilerden blockchain icin ortak iletisim cagrisir

Özellikle yöneticilerin birçoğu konu hakkında, birden fazla blok zinciri olacağını ve böyle bir ekosistemin, internette kullanılan İletim Kontrol Protokolü/İnternet Protokolüne (TCP/IP) benzer iletişim protokolleri gerektirdiğini belirtti.

Chainlink Labs’ın sermaye piyasaları direktörü Ryan Lovell, birlikte çalışabilirliği olmayan blok zincirlerin, ağlar arasında veri ve değer aktaramayan, interneti olmayan bilgisayarlara benzediğini söyledi. Ryan Lovell, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ölçekte tamamen birlikte çalışabilir bir blockchain ekosistemi gerçekleştirmek için, şu anda internetin fiili bağlantı protokolü olarak hizmet veren TCP/IP’ye benzer bir açık iletişim standardı olması gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala