bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,704.80 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,025.65 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 585.53 0.82%
solana
Solana (SOL) $ 147.66 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522534 2.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442837 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150451 3.91%

Kripto projelerine 300 milyon dolarlık can suyu

kripto

Blokzincir gizlilik altyapısı sağlayıcısı Nym Technologies, kripto projelerini desteklemek için 300 milyon dolarlık bir inovasyon fonu başlattı. Polychain, KR1, Huobi Incubator, Eden Block ve diğerleri tarafından desteklenen fon, blokzincir gizliliğini artıran projelere öncelik verecek. Söz konusu duyurusu, ayı piyasası nedeniyle fon sıkıntısı yaşayan kripto piyasasına adeta can suyu oldu.

Sıkıntılı günler geride kalıyor

Blokzincir ekosisteminin gizlilik altyapısına odaklanan bir şirket olan Nym Technologies, 300 milyon dolarlık bir inovasyon fonu duyurdu.

Ayı piyasası boyunca piyasada nakit sıkıntısı yaşandı. Ancak şimdi topluluk yeni bir boğa koşusunun başlayacağını tahmin ederken, firmalar ekosistemi desteklemek için yeni fonlar bulmaya başladı.

Gizlilik projelerine öncelik verilecek

İnovasyon fonu, Kasım 2023’ten itibaren başvuruları kabul etmeye başlayacak. Fon daha geniş fikirleri desteklemek isterken gizliliği artırma, açık kaynak işbirliğini ve topluluğu teşvik etmeye odaklanan projelere öncelik verecek.

Nym Technologies CEO’su ve kurucu ortağı Harry Halpin konuyla ilgili şunları söyledi:

“Web3, internetin geleceği olarak ancak gizliliğin mevcut olması durumunda başarılı olacaktır. Tekel ve sansürden arınmış, yeni, daha iyi, merkezi olmayan bir internetin özünde gizliliğe ihtiyacı var, aksi takdirde eski web’in hatalarını kopyalayacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala