bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,251.02 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.42 5.05%
bnb
BNB (BNB) $ 583.41 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 169.83 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526281 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482478 6.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155893 3.00%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (17-24 Temmuz)

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzadd

Kripto para piyasası zor dönemden geçerken, kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Ethereum Yükseldi, Tasfiyeler 330 Milyon Doları Aştı

Kripto para piyasaların son saatlerce yaşanan hareketlilik, birçok kişinin vadeli planlarını oldukça kötü yakaladı. Lider kripto Bitcoin’in (BTC) 21.100 doların üzerine çıması ve beraberinde gün içerisinde Ethereum’un (ETH) yüzde 10’un üzerinde değer kazanması, birçok yatırımcının tasfiye edilmesine neden oldu. Öyle ki son 24 saatte 64.000’in üzerinde yatırımcı tasfiye edildi.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzdff

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tesla Elindeki Bitcoin’lerin Büyük Kısmını Sattı

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 2022 yılının ikinci çeyrek raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre şirket elindeki Bitcoin’lerin yüzde 75’ini sattı. Şirket yayımladığı son ikinci çeyrek mali raporlarında, “2022 ikinci çeyreğin sonu itibariyle, Bitcoin alımlarımızın yaklaşık yüzde 75’ini nakit paraya dönüştürdük” ifadesi kullanıldı. Bununla birlikte şirket açıklamasında “ikinci çeyrekte yaptığımız (Bitcoin satışları) dönüşümlerle bilançomuza 936 milyon dolarlık nakit ekledik” denildi.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzad

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Orta Afrika Cumhuriyeti, Sango Projesi için Tarih Verdi

The Block tarafından elde edilen son bilgilere göre; ülkenin kripto projesinin ön kayıtlı kullanıcılarına gönderilen bir e-postaya göre Orta Afrika Cumhuriyeti, Sango Platformunu 25 Temmuz’da başlatacak. E-postaya göre, Sango Platformu kitle fonlaması, dağıtım ve topluluk destek çabaları için merkezi bir merkez görevi görecek.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzdf.svg

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kripto Dayanışması: Kripto Borsasından El Salvador’a BTC Bağışı

Kripto para sektöründe topluluk dayanışması oldukça güçlü. Birçok proje oluşturduğu topluluklar ile birlikte önemli konumlara gelirken, projeler de bu topluluklara oldukça güzel geri dönüşler yapabiliyor. Bu noktada bu dayanışmanın bir örneği daha yaşandı. Kripto para borsası Bitfinex, Bitcoin‘in resmi para birimi olarak kabul edildiği ilk ülke olan El Salvador’a 36 Bitcoin (BTC) ve 600 bin dolar değerinde Tether (USDT) bağışladı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzaff

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Shiba Inu Yakımları Hızla Artıyor: Yakım Oranı Yüzde 137 Arttı

Kripto paralar hakkında en önemli konuların başında gelen arz, kriptoların değerinde önemli bir konuma sahip. Bitcoin (BTC) gibi kripto paraların arzlarında kıtlık, değerleri söz konusu olduğunda daha da anlaşılır sonuçları gözler önüne seriyor. Ancak Shiba Inu (SHIB) token’larda bundan bahsetmek zor. Ancak bu yakında değişebilir. Öyle ki Shiba Inu’nun yakım oranları günden güne artıyor.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 17 24 temmuzas

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala