bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,260.02 0.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.76 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 580.83 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 170.95 1.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517155 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475868 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151755 2.22%

Kripto Lender Nexo, Spot, Vadeli İşlem ve Marj Ticaretine Başlıyor

Kripto Lender Nexo Spot Vadeli Islem ve Marj Ticaretine Basliyor

Kripto sektöründe artan rekabet, beraberinde güncel kalmayı da gerektiriyor. Bu noktada şirketler sık sık yeni ürünlerini piyasaya sürüyorlar. Son olarak da kripto lender’ı Nexo, kurumsal müşterileri için spot, vadeli işlem ve marj ticareti sunan ticaret platformunu tanıttı.

Kripto Lender Nexo Spot Vadeli Islem ve Marj Ticaretine Basliyor 2

Kripto Lender Nexo’dan Spot, Vadeli İşlem ve Marj Platformu

Kripto lending şirketi Nexo, kripto para fiyatlarında yaşanan büyük çaplı düşüş sonrası yanlış stratejileri nedeniyle iflas eden Voyager Digital ve Celsius Network benzeri rakiplerinin aksine yaşanan kripto kışında hayatta kalmayı başardı.

Son olarak da CoinDesk tarafından paylaşılan bir basın açıklamasına göre, kripto lending şirketi Nexo, kurumsal müşterilerine spot, vadeli işlemler ve marj ticareti sunan bir ticaret platformu başlattı. Nexo Pro adlı bu ticaret platformu, sipariş kaymasını veya bir siparişin verilmesi ile uygulanması arasında oluşan fiyat değişikliğini en aza indirmek için 10’dan fazla platform ve piyasa yapıcısından veri toplayacak. 

Konu hakkında konuşan Nexo Kurucu Ortağı Kosta Kantchev, konu hakkında eleştirel bir şekilde şunları söyledi:

“Bu kadar çok rakibin içerisinde kurumsal düzeyde likidite desteği sunan ilk platformuz, çünkü saf oyun borsaları genellikle yalnızca kendi sipariş defterlerine yerleşmeyi tercih ediyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala