bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,016.96 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.87 0.96%
bnb
BNB (BNB) $ 578.21 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 2.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521825 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482543 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153827 1.12%

Kripto Girişimi Pillow 18 Milyon Dolar Yatırım Topladı

Singapur Merkezli Girisim 18 Milyon Dolar Yatirim Topladi

Kripto ve Blockchain sektöründe alınan yatırımlar artık bir standart hâline geldi. Hemen hemen her gün yeni bir yatırım haberi ile gündeme gelen yeni girişimler, sektörün gelişimi konusunda önemli bir rol oynuyor. Son olarak Singapur merkezli kripto yatırım girişimi Pillow, A serisi yatırım turunda 18.1 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Kripto Girişimi Pillow 18 Milyon Dolar Yatırım Topladı

Singapur Merkezli Girişim Pillow A Serisi Turunda 18 Milyon Dolar Almayı Başardı

Singapur merkezli bir girişim olan Pillow, acemi kullanıcıların bile kripto para biriminden tasarruf etmesine, harcamasına ve yatırım yapmasına yardımcı olmayı hedefleyen bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Girişim, Accel ve Quona Capital tarafından ortaklaşa yönetilen bir A Serisi finansman turunda, Elevation Capital ve Jump Capital‘in de katılımıyla 18 milyon dolarlık fon toplamayı başardı.

Uygulamanın hâlihazırda 60’tan fazla ülkede, 75.000’den fazla kullanıcısı bulunuyor. Ürünleri arasında Bitcoin, Ethereum, Solana, Polygon, Axie Infinity ve USD destekli stabilcoin’ler bulunan girişim, 10 farklı varlığı destekliyor ve önümüzdeki aylarda bu skalayı 50’den fazla varlığa genişlemeyi planlıyor.

Pillow’un kurucu ortağı Arindam Roy, aldıkları bu yatırım için şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi yolculuğumuzun bir sonraki aşamasına geçiyoruz. Artık dünya çapında milyonlarca kullanıcının coğrafya, eğitim veya altyapı engelleri olmaksızın dijital varlıklarla anlamlı bir şekilde etkileşime girebildiği bir aşamaya geçtik”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala