bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,599.04 3.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.69 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 588.99 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 146.55 3.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533679 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469332 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160555 14.61%

Kripto Dünyası, Gary Gensler ile Aynı Fikirde Değil 

Gary Genslerin Kripto Yaklasimi Demokratlari Ikiye Boldu 2

Kripto para sektöründe birçok önemli gelişme yaşanıyor. Bu kez SEC başkanı Gary Gensler bir açıklamasında kripto sektöründeki önemli bir konuyu alevlendirdi. Bitcoin için spot ticaret dışında, tüm kripto varlıklarının ve tüm geçişlerin ABD menkul kıymetler yasalarına tabi olduğunu düşündüğünü yineledi.

Gary Gensler, Menkul Kıymetler Yasası ile İlgili Konuştu

Kripto para avukatları, yakın tarihli bir röportajda Bitcoin dışındaki her kripto para biriminin geçerli olduğunu iddia eden ABD menkul kıymetler düzenleyicisi başkanı tarafından yapılan yorumları reddetti.

kripto dunyasi gary gensler ile ayni fikirde degilgrbg

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, New York Magazine röportajında “Bitcoin dışındaki her şeyin” ajansın görev alanına girdiğini iddia etti. Diğer kripto projelerinin menkul kıymetler olduğunu çünkü ortada bir grup olduğunu ve halkın bu gruba göre kar beklediğini ekledi, bunun Bitcoin için geçerli olmadığını söyledi.

Gary Gensler konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Çeşitli karmaşık ve yasal olarak opak mekanizmalar kullanan bu kripto para birimlerinin arkasında insanlar var, ancak en temel düzeyde, tokenlerini tanıtmaya ve yatırımcıları cezbetmeye çalışıyorlar.

Bununla birlikte, kripto savunuculuk grubu Blockchain Association’da bir avukat ve politika lideri olan Jake Chervinsky’nin yaptığı bir paylaşımda, kripto sektörü üzerinde söz sahibi olduğunu iddia etmesine rağmen Gensler’in görüşünün kanun olmadığını savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala