bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,070.97 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.28 0.10%
bnb
BNB (BNB) $ 578.79 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 177.59 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51433 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472611 1.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15174 1.89%

Kripto Borsası Bitso, Addem Capital İle Ortaklık Kurdu

kripto borsasi bitso addem capital ile ortaklik kurdu

Kripto para birimlerinin kullanım alanlarının genişlemesiyle birlikte sektördeki ortaklıklar da artış göstermeye başladı. Sektör, yeni iş birlikleri ile hızla büyümeye devam ediyor. Bu kez bir ortaklık haberi de Meksika merkezli kripto borsası Bitso‘dan geldi.

Bitso, Addem Capital ile Anlaşma Yaptı

Meksika Latam merkezli bir borsa olan Bitso, kripto piyasasına yeni girenlerin finansman yapılarına erişmesini sağlayan bir Meksika borç fonu olan Addem Capital ile bir ortaklık duyurdu.

Bu yeni ortaklıkla birlikte Bitso, Latam kullanıcılarının kripto ile yatırım yapması için yeni sermaye ekledi.

kripto borsasi bitso addem capital ile ortaklik kurdu

Kripto para borsası, fon ödemeleri işleyerek ve dönüştürme işlevleri sağlayarak, şirketin kripto para birimini kabul etmesine izin verecek.

Addem Capital‘in kurucu ve yönetici ortağı Pedro Cetina, merkeziyetsiz finans yöntemlerinin önemi hakkında şunları söyledi:

Kripto para birimleri ve DeFi protokolleri, Latin Amerika’da finansal katılım için gelişme daha fazla potansiyeline sahiptir. Modelimiz özünde bazı operasyonel karmaşıklığa sahiptir, kripto para birimleri, faaliyet gösterdiğimiz modelde devrim yaratmaya başlamıştır.

Addem Capital’in vizyonuna göre, kripto para birimleri Latam’daki teknoloji şirketleri için finansman pazarını daha fazla büyütebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala