bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,014.96 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.16 4.63%
bnb
BNB (BNB) $ 580.39 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 168.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523886 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482208 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153654 2.09%

Kraken Yöneticisi, FTX Saldırganını Bulduklarını Açıkladı

Kraken Yoneticisi FTX Saldirganini Bulduklarini Acikladi

Kripto para sektörünün Terra sonrası en büyük krizlerinden birine neden olan FTX, başını beladan kaldıramıyor. Öyle ki kısa bir süre önce FTX yetkilileri FTX’in saldırıya uğradığı açıklamış ve kontrol dışı transferlerin gerçekleştiğini paylaşmıştı. Son olarak ilginç bir açıklama Kraken’den geldi. Kraken CSO’su Nick Percoco, saldırganın kimliğini bildiklerini söyledi.

Kraken Yöneticisi, FTX Saldırganının Kimliğini Bildiklerini Açıkladı

Kripto sektörü pek de iyi günlerden geçmiyor. Terra yarası henüz yeni kabuk bağlarken bir de FTX darbesinin gelmesi, Binance’in CEO’su Chanpeng Zhao‘nun da dediği gibi sektörü 1.5 yıl geriye atmış durumda. Bu gelişmelere ek olarak hızla yayılan FTX hack iddiası da yatırımcıları daha da paniğe itiyor. Ancak Kraken’in CSO’su Nick Percoco‘ya göre Kraken, saldırganın kim olduğunu biliyor.

Her ne kadar konu ile alakalı herhangi bir bilgi paylaşılmasa da saldırganın FTX‘in içerisinde çalışan birisi olabileceği düşünülüyor. Saldırının ise bir hack değil, bir kaçıp planı olabileceği düşünülürken Percoco‘ya olan baskı artmış durumda. Öyle ki yatırımcılar cevap bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala