bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,800.90 2.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.19 5.29%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 168.61 6.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524339 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482633 4.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155897 4.10%

Jordan Belfort, Bitcoin Yanılgısını Kabul Etti

jordan belfort bitcoin yanilgisini kabul etti

Eski borsası Jardon Belfort, Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda açıklama yaptı. Belfort açıklamasında Bitcoin çöküşü konusunda yenildiğini itiraf etti.

Belfort: Bitcoin Konusunda Yanıldım

Pek çok kişi tarafından “Wolf of Wall Street” olarak tanınan eski borsacı Jordan Belfort, Bitcoin’in (BTC) sıfıra gideceği ilk projeksiyonunun yanlış olduğunu kabul etti. Yaptığı son röportajında Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında açıklamalarda bulunan Belfort, 2017’deki duruşunun, Bitcoin’i bir dolandırıcılık olduğu görüşünden dolayı kaynaklandığını ve o zamanlar Bitcoin’in hileli bir projenin özelliklerine sahip olduğunu düşündüğünü belirtti. Belfort açıklamasında, “Kriptodan gerçekten nefret ettiğim zamanlarda yani 2017 yılında, kripto hakkında söylediğim her şeyin arkasındayım ancak bir şey dışında. Bitcoin’in sıfıra gideceği konusunda yanıldığımı kabul ediyorum. Bitcoin’in bir aldatmaca olduğunu söyledim çünkü o zamanlarda Bitcoin hileli bir projenin özelliklerine sahip olduğunu düşündüğüm her şeye sahipti.” dedi.

jordan belfort bitcoin yanilgisini kabul etti 2

Belfort açıklamasının devamında kripto para birimlerinin büyümesinin ardından, düzenleyici bir baskının varlığı muhtemelen bir tehdit oluşturduğundan sıfıra iteceğini belirtti. Belfort 2018 kripto kışının fikrini değiştirdiğini de şu sözlerle ifade etti:

Kripto para piyasası çöktüğünde ve Bitcoin 3.000 dolara düştüğünde hala milyarlarca dolarlık bir pazar bulunuyordu. Bu yaşananlarla birlikte Terra (LUNA) gibi kripto para birimlerinin tamamen çökeceğini düşündüm. Ancak sonrasında bunun böyle olmadığını daha yakından bakarak anladım.

İlginç bir şekilde eski borsacı Jordan Belfort, Bitcoin’de bir dijital altının barındırdığı nitelikleri anlamaya başladığını ve Bitcoin konusunda fikrini değiştirdiğini belirtti. Bu doğrultuda kripto düzenlemesi için baskı yapan Belfort, vade ile Bitcoin’in büyük olasılıkla bir değer deposu gibi ve daha az büyüyen bir hisse senedi gibi işlem görmeye başlayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala