bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,639.05 3.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.23 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 590.35 2.36%
solana
Solana (SOL) $ 146.11 3.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535002 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46714 0.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16333 17.95%

Ivan on Tech Moralis, Küçülmeye Gittiğini Açıkladı

ivan on tech moralis kuculmeye gittigini acikladi 2

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler pek çok kripto şirketini olumsuz etkiledi. Varlığını sürdürmek için maliyetlerini düşürmek isteyen şirketler arasında Ivan on Tech Moralis oldu.

Ivan on Tech Moralis İşçi Çıkartıyor

Kripto içerik oluşturucusu Ivan Liljeqvist (diğer adıyla Ivan on Tech) ve Moralis ortaklığıyla kurulan Ivan on Tech Moralis, kripto para piyasalarında yaşanan olumsuzluklardan etkilenen son şirket oldu.

ivan on tech moralis kuculmeye gittigini acikladi

Konu hakkında açıklama yapan Liljeqvist, popüler kripto içerik oluşturucusu olan Ivan Liljeqvist ve ortak kurduğu bir Blockchain altyapı şirketi olan Moralis’in maliyetlerini düşürmek için çalışan sayısını düşüreceğini belirtti. Ivan Liljeqvist açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Önemli ekonomik değişime ve değişen müşteri ve pazar önceliklerine yanıt vermemiz gerekti. Bu nedenle şirketimizin faaliyetlerine devam edebilmesi için ne yazık ki personel sayımızı azaltmak gibi zor bir karar aldık.

Ivan Liljeqvist, şirketten kaç kişinin ayrıldığı konusunda bir açıklama yapmadı. İsveç merkezli Moralis’in LinkedIn sayfasına göre şu anda 85 çalışanı bulunuyor. 2021 yılında Ivan Liljeqvist ve Filip Martinsson tarafından kurulan Moralis, geliştiricilere web3 uygulamaları sunmak için gerekli olan araçları sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala