bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,841.84 6.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.79 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 588.06 4.83%
solana
Solana (SOL) $ 144.20 4.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530679 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467547 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147419 11.73%

IBW’de ‘Bored Ape’ sürprizi

IBW'de 'Bored Ape' sürprizi

BlockDown Festival, Istanbul Blockchain Week‘e (IBW) Bored Ape Yacht partisini getiriyor. BlockDown ile IBW’nin düzenleyeceği parti, etkinlik sonrası 23 Ağustos’ta Vandal Galataport’ta gerçekleşecek.

bored ape

IBW’de Bored Ape rüzgarı esecek

Istanbul Blockchain Week kapsamında Bored Ape Party düzenlenecek. Etkinliğe dünyaca tanınan NFT TikToker’ı DJ Ape ile Slovak Pioneer DJ sanatçısı Switch2Smile katılacak. Partide görsel ve işitsel gösteriler düzenlenecek.

Istanbul Blockchain Week ile BlockDown Festival kurucusu Erhan Korhaliller, “Biz sadece etkinliklere ev sahipliği yapmıyoruz. Hikayeler yaratıyoruz” ifadesini kullandı. Korhaliller, “İstanbul’un kalbindeki Never Bored Ape Party, Web3’ü somut ve ilgi çekici hale getirmede çok önemli bir bölüm olacak” dedi.

Never Bored Ape Party, metaverse unsurlarını IRL dünyasına getirmek için yapay zekadan yararlanacak olan DJ Ape’nin performansına sahne olacak. DJ Ape, “IBW için BlockDown ile performans sergilemek müzik yapmanın ötesine geçiyor” dedi.

Partiye tüm bilet sahipleri katılabilecek. Istanbul Blockchain Week, 22-23 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşecek. Etkinliğe blockchain dünyasının önde gelen birçok ismi katılacak. Never Bored Ape Party’nin ilk etkinliği bu yıl Dubai’de yapılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala