bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,951.94 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.60 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 578.82 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 172.36 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522656 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482952 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153165 1.98%

Huawei’den DeFi Hamlesi: FACTR Artış Gösterdi

huawei defi hamlesi factr artis gosterdifvsdzfbv

Kripto para sektörü hızlı bir gelişme kaydederken her geçen gün yeni projeler çıkıyor. Özellikle birçok teknoloji şirketi yaptıkları çalışmalar ile kripto sektöründe yer almaya başladı. Çıkan son haberlere göre; Huawei, resmi olarak bir Defactor tanıtım videosu yayınladı. FACTR şu anda 24 saatte yüzde 230 artışla 0,1194 dolardan işlem görüyor.

Huawei’den DeFi Paylaşımı

Huawei resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımları dikkatleri üzerine çekti. Huawei DeFi projesinin tanıtım videosunu paylaştı. Huawei şu şekilde açıklama yaptı:

Defactor geleneksel finansman ile DeFi ‘in yeni dünyası arasında köprü kuran bir girişimdir. İrlanda’da @dogpatchlabs tarafından sunulan Huawei Uluslararası Ölçeklendirme Programındaki yolculuklarına göz atın.

Defactor platformunun, geleneksel işletmelerin DeFi likiditesini elde etmesini ve gerçek dünya varlıklarını finanse etmesini sağlamayı amaçladığı bildiriliyor. Defactor, mevcut faktoring, ticaret finansmanı ve envanter finansmanı sistemlerini iyileştirmek için blockchain teknolojisini kullanmaya odaklanmış.

Defactor, mevcut faktoring, ticaret finansmanı ve envanter finansmanı sistemlerini iyileştirmek için blockchain teknolojisini kullanmaya odaklanmasıyla ön plana çıkıyor. Ancak proje, henüz hiçbir borsada listelenmemesinin yanında, merkeziyetsiz borsa Uniswap aracılığıyla alınıp satılabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala