bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,893.99 5.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,661.40 17.20%
bnb
BNB (BNB) $ 596.83 3.01%
solana
Solana (SOL) $ 183.12 4.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535218 3.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497219 4.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162015 6.22%

Hodlnaut’a Bir Darbe de FTX’ten Geldi

Hodlnauta Bir Darbe de FTXten Geldi

Kripto para sektöründe 2022, iki büyük krizin yaşandığı oldukça zorlu bir yıl olmaya devam ediyor. İlk olarak Terra çöküşü ve son olarak gelen FTX krizi ile darbe alan yatırımcı ve şirketler, oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Son olarak Terra çöküşü sonrası belini bir türlü doğrultamayan Hodlnaut, bir darbe de FTX‘ten yedi. Öyle ki şirketin varlıklarının büyük bir kısmı FTX’te yer alıyordu.

Hodlnauta Bir Darbe de FTXten Geldi 2

Hodlnaut’a Bir Darbe de FTX’ten Geldi: Varlıkları FTX’te Kaldı

Bir dönemin Singapur merkezli kripto lending şirketi Hodlnaut günümüzde başını beladan kaldıramıyor. Öyle ki şirketin para çekim işlemlerini durduran kripto borsası FTX‘te 18 milyon dolar değerinde kripto para bulundurduğu ortaya çıktı. Hodlnaut’un yöneticileri tarafından 28 Ekim’de yayınlanan bir raporuna göre şirket, varlıklarının yüzde 95’inden fazlasını merkezi borsalarda tutuyordu. Detaylara göre şirket, FTX üzerinde 18.2 milyon değerinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve stablecoin tutuyordu.

Borsanın çekimleri kapatması nedeniyle de varlıklarını çekemeyen şirket bir darbeyi de FTX‘ten almış oldu.

Son olarak Hodlnaut’un bu yılki Terra ekosisteminin çöküşünde 189.7 milyon dolar kaybettiği belirtelim. Şirket yaşadığı iflas sonrası ağustos ayında para çekme işlemlerini durdurmuş ve 193 milyon dolarlık mali açık bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala