bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,979.95 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.94 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 581.67 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.23 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524239 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48481 5.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156197 3.53%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (5-12 Mart)

haftanin one cikan nft haberleri 5 12 mart

NFT sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye ve büyümeye devam ederken, birçok isim NFT dünyasına giriş yapıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte bakalım.

  • Papa John’s, Müşterilerine NFT Vermeyi Planlıyor
  • Fırat NFT Koleksiyonu, Trader Joe İle Ortak Oldu
  • LimeWire, NFT Pazaryeri ile Yeniden Hizmete Başlayacak
  • Softbank’tan ‘NFT Alışveriş Merkezi’ Projesi
  • Warner Bros, NFT İçeren 6 Milyon DC Comics Kartı Çıkaracak

Papa John’s, Müşterilerine NFT Vermeyi Planlıyor

Dünyanın önde gelen pizza zincirlerinden biri olan Papa John’sNFT dünyasına göz kırptı. Tezos ağında basılan 19.840 NFT’lik koleksiyonu müşterilerine dağıtmayı planlıyor.

0 FR260109PAPA 3

Söz konusu NFT’lerin 9 farklı pizza teslim torbası şeklinde tasarlandığı belirtildi. Papa John’s bu ortamda müşterilerine yaklaşık 20.000 NFT vermeyi planlıyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Fırat NFT Koleksiyonu, Trader Joe İle Ortak Oldu

Uykusuz Dergisi karikatüristi Uğur Gürsoy’un meşhur karakteri Fırat’tan doğan Fırat NFT Koleksiyonu, Dex projesi Trader Joe ile iş birliği yaptı.

nft

Bu anlaşma ile Avalanche üzerinde çıkan Fırat NFT’leri, ekosistemin en büyük Dex’i olan Trader Joe ile bir araya geliyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

LimeWire, NFT Pazaryeri ile Yeniden Hizmete Başlayacak

2000’li yılların başından itibaren popüler bir eşler arası müzik paylaşım hizmeti LimeWire uzun süredir faaliyette olmayan LimeWire markasının yeni sahipleri, başlangıçta müzik ve ilgili koleksiyonlara odaklanarak bir NFT pazaryeri olarak yeniden hizmete gireceğini duyurdu.

haftanin one cikan nft haberleri 5 12 mart 2

NFT alanının genişlemesi ile birlikte bu alanda yapılan çalışmalar da hız kazanmış durumda. LimeWire’ın yeni sahipleri bu konuda bir adım atmaya karar verdi. LimeWire, CEO Paul ve Julian Zehetmayr liderliğinde Mayıs ayında piyasaya sürülecek.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Softbank’tan ‘NFT Alışveriş Merkezi’ Projesi

Bir başka NFT haberi de Softbank’tan geldi.  NFT alışveriş merkezi ile küresel varlığını büyütmeyi planlayan dev şirket, 180 ülkede var olmayı hedefliyor.

haftanin one cikan nft haberleri 5 12 mart

Şirketin üst düzey yöneticisi, fintech birimi PayPay’in kullanıcılarını ikiye katlamak için büyük meblağlarda para harcadıklarını söyledi. Dolayısıyla şimdi Paypay’de 90 milyon kullanıcı hedefi var.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Warner Bros, NFT İçeren 6 Milyon DC Comics Kartı Çıkaracak

Warner Bros, bu ayın sonlarında satışa sunulacak, kullanılabilir NFT’lerle paketlenmiş 6 milyondan fazla DC Comics’ten ilham alan fiziksel ticaret kartı yaratıyor.

haftanin one cikan nft haberleri 5 12 mart 2

Bir kart ve masa oyunu şirketi olan Cartamundi, 155 farklı süper kahramanın yer alacağı kartları tasarlayacak. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala