bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,022.03 6.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,677.92 18.92%
bnb
BNB (BNB) $ 598.23 3.84%
solana
Solana (SOL) $ 184.44 6.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536405 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 5.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163036 7.87%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (1-8 Nisan)

gq magazine ilk nft koleksiyonunu baslatacak

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Eski Activision Blizzard Yöneticisi, Yuga Labs’a Katıldı

Popüler NFT koleksiyonları olan CryptoPunk ve Bored Ape Yacht Club’ın oluşturucusu olan Yuga Labs, CEO olarak yeni bir ismi göreve getirdiğini duyurdu. Yuga Labs tarafından yapılan açıklamada, 1 Nisan itibariyle Daniel Alegre’nin Activision Blizzard’ın başkanı ve işletme müdürü olarak istifa ederek Yuga Labs’ın CEO’su olarak işe başladığı belirtildi.

FIFA, NFT Planlarıyla Dünya Kupası Mobil Futbol Oyununu Duyurdu

FIFA tarafından yapılan açıklamada, karakterleri, kozmetik ürünleri ve oyun öğeleri için yapay zekadan (AI) yararlanan bir 4V4 futbol strateji oyunu olan World Cup AI League’in beta sürümünü başlattığını duyurdu.

ABD Eski Başkanı Trump’ın Tutuklanmasının Ardından NFT’lerinin Satışı Arttı

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın tutuklanmasının ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Donald Trump’ın tutuklanmasının ardından Trump’ın NFT koleksiyonu, son 24 saat içinde yaklaşık 46.648 dolar değerinde işlem gördü.

Unstoppable Domains Cephesinden, Yapay Zekâ Destekli Avatar Hamlesi

Web3 alanında hizmet gösteren alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains, web3 alanında genişlemesine devam ediyor. Unstoppable Domains son olarak Polygon Blockchain ağında NFT olarak kullanılabilen yapay zekâ (AI) avatarları kullanıma sundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala