bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

FIFA Web3 Tabanlı 4 Farklı Oyun Tanıttı

FIFA Web3 Tabanli 4 Farkli Oyun Tanitti

Web3 felsefesi ve bünyesinde bulunan yeni nesil teknolojiler günden güne büyümeye devam ediyor. Bir taraftan şirketler yeni yatırımlarını hızlandırırken diğer taraftan yeni nesil projeler piyasa sürülmeye devam ediyor. Tabii bu projeleri sadece yeni nesil şirketlerden değil büyük kurumsal şirketlerden de görüyoruz. Öyle ki FIFA, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası öncesinde daha geniş bir taraftara erişmek için geleceğe odaklı 4 yeni Web3 oyunu tanıttı.

FIFA Web3 Tabanli 4 Farkli Oyun Tanitti

FIFA’dan Web3 Tabanlı 4 Farklı Oyun Projesi

Web3 günümüzün en popüler tanımlarından birisi. Hem NFT hem de metaverse alanında adını sık sık duyduğumuz bu kalıp birçok GameFi projesinin de yakıt kaynağı. Öyle ki yatırımcılar bu tarz projelere deyim yerindeyse para akıtıyorlar. Doğal olarak bu tür projelerin kitlelere ulaşmak açısından sağladığı kolaylıkla bir hayli önemli. FIFA da bunu kullanmak istiyor olacak ki Katar 2022 Dünya Kupası öncesi tüm kartlarını ortaya serdi.

Tümü Web3 ve dijital katılımın geleceği düşünülerek tasarlanan yeni oyun entegrasyonları, turnuva boyunca oynanabilir olacak ve her biri futbol turnuvası ile etkileşime girebilecek.

AI League, AI kontrollü karakterler arasında oynanan, eğlenceli ve taktik anlarda oyuncu girişi yapılan 4’e 4 sıradan bir futbol oyunudur. Oyuncular, AI ekiplerinin koçu ve sahibi olarak hareket eder ve güçlendirmeler ve eğitim yoluyla yeteneklerini geliştirebiliyor.

Upland, oyuncuların sanal mülkler alıp satabilecekleri, gerçek dünyaya eşlenmiş Blockchain tabanlı bir metaverse projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Matchday, futbol kartlarına dayalı, gündelik sosyal tahmin oyunu aracılığıyla futbol fandom tarzını Web3 ile harmanlıyor.

Phygtl, web3 tabanlı bir futbol oyun ve mobil uygulamasına sahip. Kullanıcılar yeni kartlar üreten dijital ödüller ile birlikte takım yaratma misyonuna sahipler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala