bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,343.78 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.81 0.98%
bnb
BNB (BNB) $ 577.28 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 168.20 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520137 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483607 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152817 1.37%

Güney Koreli Şirket NFT Kredi Kartı Dönemini Başlatıyor

guney koreli sirket nft kredi karti donemini baslatiyor

Güney Koreli şirket Upbit, NFT kredi kartı dönemine giriş yapmaya hazırlanıyor. Güney Kore‘deki büyük kredi kartı şirketleri NFT hizmetlerini başlatmıştı. Shinhan, KB, Hyundai Card gibi örneklerin ardından bu gelişen alana ülkenin en büyük kripto borsa şirketi de dahil oldu.

Kripto para borsası operatörü, kredi kartı şirketi BC Card ile anlaşma imzaladı. Anlaşma doğrultusunda NFT ve metaverse tabanlı bir kredi kartı geliştirmek için bir mutabakat başladı. 

Dunamu BC Kartı, çevrimdışı olarak satın alınan belirli ögelerde işlev görecek. Dunamu’nun 2. Blok metaverse‘inde tamamlayıcı bir NFT düzenlenmesi eşlik edecek.  

NFT Kredi Kartı İçin Büyük Bir Giriş Bekleniyor

Dunamu’nun NFT kredi kartının lansman tarihine henüz karar vermediği bildirildi. Şirketin bu alandaki adımının ölçeğiyle eşdeğer olması bekleniyor.

Dunamu, geçen yıl yerel pazarın yüzde 88’ine hakim olarak Güney Kore’deki en büyük kripto para ticaret platformu oldu.

Dunamu, 2021’de Güney Kore’nin önde gelen finans şirketi Woori Financial‘ın yüzde 1 hissesini satın almıştı. Açıklanan bu yeni BC Card mutabakatıyla şirket için yeni bir ortaklık daha başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala