bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,023.62 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,919.63 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 588.40 1.86%
solana
Solana (SOL) $ 146.40 1.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505266 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436977 1.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152167 6.40%

Güney Kore’de Metaverse ETF’leri Listelenmeye Devam Ediyor

guney korede metaverse etfleri listelenmeye devam ediyor 2

Güney Kore metaverse ve NFT kavramlarına ayak uydurmak için birçok çalışma gerçekleştiriyor. Bununla birlikte son zamanlarda Güney Kore cephesinde metaverse ETF‘leri ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor. Bu kez Güney Kore merkezli NH-Amundi Asset Management‘dan yeni bir hamle geldi.

Güney Kore’de Metaverse ETF’lerine İlgi Büyük

Güney Kore merkezli NH-Amundi Asset Management‘dan bir hamle geldi. Özellikle ABD’deki metaverse ile ilgili şirketlere yatırım yapacak ikinci metaverse borsada işlem gören fonunu (ETF) listelediğini duyurdu.

guney korede metaverse etfleri listelenmeye devam ediyor

Ayrıca NH-Amundi Asset Management’ın Güney Koreli müşterilerine hisse senetleri, sabit gelirli, karma varlıklar, emeklilik ve alternatif varlıklar arasında eksiksiz bir yatırım ürünleri yelpazesi sunduğunu belirtelim.

Daha önce belirttiğimiz üzere NH-Amundi HANARO US Metaverse iSelect ETF’si ABD metaverse, sanal ve artırılmış gerçeklik yatırımlarını takip ediyor. Söz konusu ETF, Electronic Arts, Broadcom, PTC, Apple, Intel ve Roblox gibi şirketleri içeren ABD metaverse endüstrisindeki NH Investment & Securities endeksine dayanıyor.

Güney Kore Hükümeti, ayrıca yerel metaverse endüstrisini küresel bir lider haline getirmek için beş yıllık bir strateji taahhüdünde bulundu. Son olarak Samsung Asset Management’ın istastiklerine göre 19 Ocak itibariyle, Güney Kore’de listelenen 8 ETF mevcut.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala