bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,426.99 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.27 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 145.35 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528067 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456388 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159137 6.35%

Gnosis Safe, Markasını Safe Olarak Değiştirdi! 100 Milyon Dolar Topladı

gnosis safe markasini safe olarak degistirdi 100 milyon dolar topladi

Dijital varlık yönetimi platformu Gnosis Safe, 1kx, Coinbase Ventures, Tiger Global, Lightspeed ve Digital Currency Group dahil olmak üzere yatırımcılardan 100 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Gnosis Safe, Markasını İsmini Değiştirdi: SAFE

Bunun yanında Gnosis Safe, Ethereum altyapı oluşturucusu Gnosis’ten ayrılmak için yapılan bir topluluk oylamasının ardından kendini Güvenli olarak yeniden adlandırdı.

Safe‘in amacı, perakende ve kurumsal yatırımcılar için dijital varlıkların, verilerin ve kimliklerin yönetimini sunan platformu aracılığıyla Web3 uygulamalarının saklanmasını sağlamak.

gnosis safe markasini safe olarak degistirdi 100 milyon dolar topladid

Birden çok özel anahtar kullanarak kurtarma mekanizmaları ve kimlik doğrulamaları sağlamak için akıllı sözleşmeler kullanır. Bu, Web3‘ün benimsenmesini engelleyebilecek bir özel anahtarın kaybolması durumunda varlıkların tamamen kaybolması riskini ele almak için.

Bunun yanında turdaki diğer yatırımcılar arasında Tiger Global, A&T Capital, Blockchain Capital, Digital Currency Group, Greenfield One, Rockaway Blockchain Fund, ParaFi, Lightspeed, Polymorphic Capital ve Superscrypt yer alıyor.

Gnosis Safe lideri Lukas Schor bir röportajda, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

İlk olarak 2017’de Gnosis için bir piyasaya sürdüğümüzde, yönetmemiz gereken birçok dijital varlığımız vardı, bu yüzden bu kendi kendine saklamayı güvenli bir şekilde yapmak istedik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala