bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Genesis Global’ın arabuluculuk süreci sona yaklaşıyor

genesis globalin arabuluculuk sureci sona yaklasiyor

Kripto kredi sağlayıcısı Genesis Global Holdco LLC’nin alacaklılarla son defa arabuluculuk sürecini uzattığı bildirildi. Ana şirketleri Digital Currency Group ve Gemini Trust Co. ile arabuluculuk sürecinde olan Genesis, önümüzdeki iki hafta içinde prensipte bir anlaşma konusunda önemli bir ilerleme kaydedemezse, arabuluculuk sürecinin daha fazla uzatılmayacağını belirtti.

Anlaşmazlık Durumunda Mevcut İflas Planı İlerleyecek

Çarşamba günkü duruşmada, kripto kredi firması Genesis Global Holdco LLC’nin iflas sürecindeki alacaklılarla olan arabuluculuk sürecinin son defa uzatıldığı belirtildi.

Şirketin hukuki temsilcisi Sean O’Neal, ABD İflas Hâkimi Sean Lane’e, eğer önümüzdeki 14 gün içinde prensipte bir anlaşma üzerinde büyük bir ilerleme sağlanamazsa, arabuluculuk sürecini daha da uzatmayı düşünmeyeceklerini ifade etti. Bu sebeple, tarafların 16 Ağustos’a kadar anlaşmaya varmaları gerekiyor.

Genesis, mayıs ayından beri ana şirket Digital Currency Group ve Gemini Trust Co. gibi önemli paydaşlarla arabuluculuk sürecinde bulunuyor. Şirket, DCG tarafından onaylanan ancak resmi teminatsız alacaklılar komitesi tarafından reddedilen bir iflas çıkış stratejisi üzerinde çalışıyor.

Hukuki temsilci O’Neal, eğer 16 Ağustos’a kadar taraflar anlaşamazlarsa, kripto kredi kuruluşunun bazı değişikliklere tabi olan mevcut iflas planını uygulamaya devam edeceğini belirtti. Genesis’in arabuluculuk süreci, iflas sürecini tamamlaması için aşılması gereken son engellerden biri olarak görülüyor.

O’Neal, “Bir noktada ilerlememiz şart.” dedi ve duruşma sırasında tarafların bir anlaşmaya “oldukça yakın” olduğunu belirtti, ancak bunun daha önceden de belirtildiğini kabul etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala