bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,889.39 0.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,947.19 1.96%
bnb
BNB (BNB) $ 568.40 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 158.82 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518915 0.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455308 1.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150494 1.78%

Geçtiğimiz Hafta Kripto SektöründeNeler Yaşandı?

gectigimiz hafta kripto sektorundeneler yasandiw

Kripto para sektöründe daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

EthereumPoW (ETHW) Listeleme için Çağırıda Bulundu

Ethereum Blockchain ağının Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçişini reddeden bir grup geliştirici tarafından hayata geçen EthereumPoW (ETHW), yeni bir çağrı ile gündeme geldi. Proje, her ne kadar ilk etapta destek toplamayı başarsa da bu desteğin arkası pek gelmedi. Bunun üzerine listeleme sayılarını artırmak için yeni bir yöntem deneyen proje, Twitter üzerinden startup’ları ve borsaları ETHW coin’i listelemeye çağırdı.

ethereum 7aUQ cover

Guatemala Kasabasından Bitcoin Madencilik Çözümü

Kripto madencilik sektöründe son dönemde büyük değişiklikler söz konusu. Bir tarafta düzenlemeler madenciler üzerine baskı oluştururken, diğer taraftan madenciler çeşitli çözümlere başvurabiliyorlar. Son olarak bu çözümlerden biri de Guatemala’dan geldi. Öyle ki bir Guatemala kasabası, topluluk için gelir üretirken yakındaki Atitlán Gölü’nü temizlemek için Bitcoin ASIC‘lerinden yararlanıyor. 

gectigimiz hafta kripto sektorundeneler yasandierf

Bitcoin Madencisi Iris Energy Yatırım Aldı

Bitcoin madencilik şirketi, Iris Energy, yatırım bankacılığı firması B. Riley ile 100 milyon dolar değerinde bir hisse senedi alım anlaşması imzaladı. Anlaşmanın 24 aylık bir zaman dilimi bulunuyor ve bu süre zarfında B. Riley, bir SEC dosyasına göre şirkette 25 milyona kadar hisse satın alabilir.

btc 111

CoinFlex Alacaklıları, Erken Oylamada Yapılandırmayı Seçti

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenen şirketler arasında yer alan CoinFlex’in alacaklıları, şirketin gelecek planlarının belirlenmesi için oylama yapıyor. Erken oylama sonuçlarına göre alacaklar CoinFlex’in yeniden yapılandırma planları büyük bir çoğunluk tarafından desteklendi.

coinflex seysellerde finansal yeniden yapilandirmaya gitmek istiyor 1660127243

Shiba Inu (SHIB) Dalgalanırken Balinalar Hareketleniyor

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu balinalar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Bir balina 22.2 milyon dolarlık Shiba Inu (SHIB) alımı gerçekleştirdi. Crypt Eye’a göre, kripto alanında balina olarak isimlendirilmeyen ve kim olduğu bilinmeyen büyük bir yatırımcı, geçtiğimiz hafta piyasa değeri yaklaşık 22.2 milyon dolar olan 1.713 trilyon SHIB alımı gerçekleştirdi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala