bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,751.08 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,089.90 1.87%
bnb
BNB (BNB) $ 593.13 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 156.59 6.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541722 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455075 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157179 4.47%

FTX, Arbitrum, SOL ve BSC Ağında ETH Çekim İşlemlerini Askıya Alacak

ftx 1

Kripto para piyasasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, kripto para borsaları da mevcut piyasanın ortasında para çekme ve yatırma konularında önlemlerini artırmaya başladı. Bunun arkasındaki en büyük sebep ise Ethereum’un yaklaşan Merge tarihi oldu. Son olarak Merge hazırlığı için para çekme ve yatırma işlemini askıya alacak borsalar listesine FTX de eklendi.

FTX, Arbitrum, SOL ve BSC Ağında Para Çekme İşlemlerini Askıya Alacak

Yaklaşan ETH Merge hazırlanmak için FTX, Arbitrum One, Solana ve Binance Smart Chain ağında ETH için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak.

ftx arbitrum sol ve bsc aginda eth cekim islemlerini askiya alacakwe

Kripto para borsası FTX konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Lütfen zaman çizelgesine dikkat edin ve pozisyonlarınızı buna göre yönetin. Ayrıca para yatırma ve çekme işlemleri, Merge tamamlanana ve ağlar istikrarlı olana kadar yeniden açılacaktır. Dijital varlıkların ticareti, büyük fiyat dalgalanmaları nedeniyle yüksek risk taşır. İşlem yapmadan önce lütfen dijital varlıklara yatırım yapmanın tüm risklerini tam olarak anlayın.

Binance de kısa süre önce resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ethereum Ağı’ndaki (ERC20) para yatırma ve çekme işlemlerinin 31 Ağustos’ta geçici olarak askıya alınacağını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala