bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Friendsies NFT Geliştiricileri, Ortaya Çıkan İddialara Yanıt Verdi

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiDVDFGBG

Kripto para sektöründe son dönemde birçok şirket mevcut piyasa koşullarını gerekçe göstererek kapanma kararı almıştı. Çıkan haberlere göre; Friendsies NFT koleksiyonunun kurucuları, projenin duraklatıldığını duyurduktan sonra 5 milyon dolarlık dolandırıcılığın arkasında oldukları yönündeki suçlamalara yanıt verdi.

Friendsies NFT Geliştiricileri Kapanma İddialarını Yalanladı

Kısa süre önce Friendsies NFT projesinin kurucuları, Friendsies ve “gelecekteki tüm dijital ürünler” için pazar zorluklarını gerekçe göstererek duraklama kararı aldıklarını açıkladılarını açıkladı. Bu kararın açıklanmasının ardından, sosyal medya üzerinden birçok iddia ve suçlamalar ortaya atıldı. Projenin kurucuları, 5 milyon dolarlık dolandırıcılık suçlamalarına yanıt verdi.

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiGSDBGS

Kurucular, ilk duyurunun daha çok sosyal katılımı bir sonraki duyuruya kadar duraklatmakla ilgili olduğunu söyledi:

Nefret ve tehditlerle boğulduk ve hem Twitter’ımız hem de web sitemiz saldırıya uğradı. Bu, inşaatı durdurduğumuz ve fırsatlar aradığımız anlamına gelmiyordu, bu çabalar devam ediyor.

Ancak projenin Twitter hesabı, kurucuların projeyi terk ettiklerini şiddetle reddetmeleriyle birlikte eski haline getirildi. Ancak kurucuların hesabı hala gizli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala