bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,244.95 1.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.03 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 589.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 153.26 4.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.539287 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454136 0.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156885 2.82%

Fransız Senatosu, Kripto Para Birimlerinin Tanıtılmasına İzin Verecek

fransiz senatosu kripto para birimlerinin tanitilmasina izin vereceker

Kripto para birimleri birçok alanda yer bulmaya başladı. Hal böyle olunca kripto para birimleri ile ilgili düzenleme çalışmaları da artış gösteriyor. Fransız Senatosu‘nun Ekonomik İşler Komitesi kısa bir süre önce, kayıtlı kripto para şirketlerinin reklam ve tanıtım amaçlı sosyal medya etkileyicileri kiralamasına izin veren bekleyen mevzuatta yapılan bir değişikliği onayladı.

Fransız Senatosu’dan Kripto Para Hamlesi

Fransız Senatosu, Ulusal Meclis’in kripto ürün ve hizmetleri için etkileyici reklamları yasaklayan yasayı çıkardı. Fransa’nın Finansal Piyasalar Otoritesi’ne (AMF) kayıtlı şirketlerin ürünleri için etkileyicileri işe almasına izin verecek.

fransiz senatosu kripto para birimlerinin tanitilmasina izin vereceker 1

Fransa’nın Finansal Piyasalar Otoritesi, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Mevcut ifade, Finansal Piyasalar Otoritesi’ne (AMF) kayıtlı dijital varlık hizmet sağlayıcılarının (PSAN) ticari etki kullanma olasılığını dışladığından, Tüketici Kanunu’ndaki mevcut hükümlerden daha kısıtlayıcıdır. Sonuç olarak, bu değişiklik, AMF’ye kayıtlı veya onaylanmış PSAN’lar için bu olasılığı getirmektedir.

Söz konusu yasa tasarısı, esasen Fransa’daki kripto sektörü için etkileyici reklamcılığın tamamen yasaklanması anlamına geliyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala