bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,605.85 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.44 0.79%
bnb
BNB (BNB) $ 575.07 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 176.90 2.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511283 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463913 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149873 2.45%

Fireblocks, Checkout​.com ile Stabilcoin Anlaşmasını Başlattı

fireblocks checkout com ile stabilcoin anlasmasini baslatti

Kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile beraber birçok şirket bu alanda yeni ortaklıklar kurmaya başladı. Bu kez Fireblocks ve Checkout​.com cephesinden bir ortaklık haberi geldi.

Fireblocks ve Checkout​.com, Bir İş Birliği Yaptı

Küresel ödeme işlemcisi Checkout.com, Salı günü yapılan açıklamaya göre, Fireblocks‘un kripto para ödeme teknolojisini kullanarak itibari paradan stabilcoin’e anında dönüşüm sağlayacak. Anlaşmaya göre yatırımcılar, Fireblocks’un ödeme teknolojisi ile USDC üzerinden işlem yapabilecekler.

fireblocks checkout com ile stabilcoin anlasmasini baslatti

Fireblocks ödemelerden sorumlu başkan yardımcısı Ran Goldi, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Müşteri ödemeleri geleneksel olarak, hafta içi 9-5 ile sınırlıdır. Hatta toplu işlemlerde bu süre birkaç iş gününe daha da ertelenir. Checkout.com’un 7-24’lük hizmet edeceği bu sistemle, müşteriler artık uzun ödeme sürelerine maruz kalmayacak.

Checkout.com, beta çalışmasında, USDC aracılığıyla ödemeleri kullanmak için müşterilerin fiat işlemlerinin yollarını başarıyla test etti.

Hatırlatacak olursak 1.200’den fazla finansal kuruma hizmet veren Fireblocks, geçtiğimiz mayıs ayında geliştiricilerin DeFi, GameFi ve NFT ürünleri ve hizmetleri oluşturması için bir dizi araç içeren yeni bir web3 platformunu başlatacağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala