bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,922.93 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.56 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.13 0.38%
solana
Solana (SOL) $ 168.39 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514784 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471819 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150039 1.96%

Finance Break 16. Kez Katılımcıları ile Buluşacak

finance break 16 kez katilimcilari ile bulusuyoradf

Kripto para sektörü her geçen gün büyürken, bu alanla ilgili olarak birçok etkinlik düzenleniyor. Türkiye’de ekonomi ve finans alanında önde gelen isimlerinin yer aldığı FINANCE BREAK, 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde 16. kez hem kendi sektörünün zirvesi olan şirketleri hem de alanının duayen isimlerini bir araya getirecek.

“Finance Break” Etkinliği İstanbul’da!

Bu sene 26-27 Kasım’da gerçekleşecek olan Finance Break, Turan Sert, Şant Manukyan, Aylin Seçkin, Işık Ökte, P&G Turkey CFO Tuba Baştan, QNBeyond Genel Müdür Yardımcısı Derya Düner, Şişecam Hazine Direktörü Barış Gökalp, Midas CPO Koray Gökçe, A1 Capital Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Selim Tunçbilek, OYAK Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Gözübüyük, Dicle Yurdakul, Efe Bulduk, Murat Sağman, Ali Erhan Tamer, Barış Esen, Dicle Yurdakul, Esra Özdemir, Semra Demircioğlu, Melis Hazal Karagöz gibi alanında uzman isimleri ağırlayacak. 

finance break 16 kez katilimcilari ile bulusuyoradf 1

Oturumlarda; Blockchain, uluslararası piyasalar, kripto, NFT, yatırım araçları, borsalar ve yatırım gibi finans konularına değinilecek.

Ayrıca üniversiteler arasında ilk olacak bir NFT sergisi gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin iki farklı gününde iki farklı tema altında Ecem Dilan Köse, Yasin Yaman, Tarık Tolunay ve Can Büyükberber’in eserlerine de yer verilecek.

Etkinliğin sosyal medya hesaplarına ve bilet linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Bilet Linki: https://biletino.com/tr/e-ip3/finance-break/

İnternet Sitesi: https://ikboun.net/finance-break/

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/finance.break/

Twitter Sayfası: https://mobile.twitter.com/financebreak21

LinkedIN Sayfası: https://www.linkedin.com/company/finance-break22/about/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala