bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,764.74 1.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.32 2.95%
bnb
BNB (BNB) $ 561.36 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 11.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516543 4.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453758 3.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131621 4.96%

Fidelity Digital Assets, Nexo ile İşbirliğini Duyurdu

Fidelity Digital Assets 90 of the investors surveyed are attracted

Kripto kredi hizmetleri sunan Nexo, kurumsal yatırımcılara kriptoya daha fazla erişim sağlamak amacıyla Fidelity Digital Assets ile yeni bir işbirliğine gitti. İki şirket, Nexo’nun kredi limitleri ile Fidelity’nin son teknoloji güvenli kripto komisyonculuğunu kurumsal müşterilere getirmek için bir araya geliyor.

Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Kalin Metodiev, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Fidelity Digital Assets ile çalışmak, eksiksiz bir kurumsal platform sunma ve geleneksel finans şirketlerini dijital varlık ekosistemine dahil etme arayışımızın en son kilometre taşıdır.”

nexo

Fidelity Digital Assets ve Nexo Güçlerini Birleştiriyor

Fidelity Digital Assets, 7 trilyon dolardan fazla müşteri varlığını yöneten Boston merkezli varlık yönetimi şirketi Fidelity Investments’ın alt şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan Nexo ise kullanıcıların kriptoya karşı çeşitli farklı oranlarda nakit ödünç almalarını sağlıyor. Benzer şekilde, kullanıcılar Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Ethereum (ETH) ve diğer varlıklarda yüzde 20’ye kadar faiz kazanabiliyor.

Son olarak geçtiğimiz ayda Nexo’un ABD vatandaşlarına hizmet etmek için Texture’un komisyoncu lisansını aldığını hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala