bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Ferrari CEO’su: Şirket Gelecekte Web3 Teknolojisine Odaklanacak

ferrari ceosu sirket gelecekte web3 teknolojisine odaklanacak

Metaverse sektörü şirketleri etkisi altına almaya devam ederken birçok markadan da konu ile ilgili adımlar geliyor. En son ünlü spor otomobili üreticisi Ferrari’nin CEO’su Benedetto Vigna, şirketin sanal gerçeklik, oyun ve sosyal medyayı harmanlayan alandan kaynaklanan fırsatları araştıran ve dijital hizmetlere odaklanan bir departman kurduğunu açıklamıştı. Bu kez Benedetto Vigna şirketin gelecekte Web3 alanına odaklanacağını söyledi.

Ferrari CEO’su Web3’ü Entegre Etme Planlarını Açıkladı

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi CEO’su Benedetto Vigna, şirketin son çeyrek raporu sırasında Blockchain, Web3 ve NFT ile ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Benedetto Vigna, özellikle Blockchain ve NFT’lerin son derece dikkat çekici olduğunu dile getirerek şirketin gelecekte Web3 alanına odaklanabileceğini şu şekilde ifade etti:

Dijital teknolojilerin ve Web 3.0’ın ön saflarında yer almak için Galler’deki Amazon Web Services gibi önde gelen teknolojik ortaklarla ilişkimizi güçlendiriyoruz.

Benedetto Vigna ayrıca Web3 alanının markanın gelişimine yardımcı olabileceğini ve kendi alanındaki lider şirket konumunu güçlendirebileceğini de ekledi.

ferrari ceosu sirket gelecekte web3 teknolojisine odaklanacak 2

Son olarak Ferrari CEO’su Benedetto Vigna konu ile ilgili şunları ekledi:

Söylediğimiz gibi, bakmamızın ve yeni teknolojilerin markamıza nasıl yardımcı olabileceğini görmemizin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette dijital teknolojiler, Blockchain’i kullandıkları web 3.0 teknolojileri ve NFT bizim için ilginç olabilecek bir alan, biraz ilgiyi hak ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala