bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,732.08 3.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.58 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 590.90 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 146.43 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53622 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467557 0.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.165496 19.56%

Espanyol, İspanya’nın Kripto Kabul Eden İlk Kulübü Oldu

espanyol ispanyanin kripto kabul eden ilk kulubu oldu

La Liga’nın köklü futbol kulüplerinden birisi olan RCD Espanyol de Barcelona (Espanyol), yaptığı son açıklamada kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurdu. Köklü futbol kulübü bu açıklaması ile İspanya’da kripto para ödemelerini kabul eden ilk futbol kulübü oldu.

Espanyol Futbol Kulübü Yeni Kripto Sponsorunu Duyurdu

Espanyol ve Crypto Snack arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte kulüp yeni sezondan itibaren kripto ödemeleri kabul edeceğini duyurdu. Yeni ortaklıkla birlikte gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık bir süreçte konaklama ve Espanyol’un Barselona’daki RCDE Stadyumu’nda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve CriptoSnack (SNACK) dahil olmak üzere bir dizi kripto para biriminin kabul edileceğini belirtti.

espanyol ispanyanin kripto kabul eden ilk kulubu oldu 2

Kulübün CEO’su Mao Ye Wu ise yaptığı açıklamada, teknolojinin bizi futbolla birlikte iyileştirmesini umuyoruz ifadesini kullandı. Kulübün pazarlama direktörü Antoni Alegre konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sezonun geri kalanında ve üç yıl için Crypto Snack ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladığımız için mutluyuz. Yapılan bu anlaşma ile birlikte Crypto Snack takımımızın yeni isim sponsoru oldu. Girişimci bir kulüp olan Espanyol’un blockchain sektörüne de katkı sağlamasını hedefliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala