bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,173.00 1.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.87 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 580.55 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 174.50 3.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525274 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483331 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155362 1.36%

Eski Savcıdan DeFi Platformları Açıklaması

eski savcidan defi platformlari aciklamasi

Günümüzde DeFi platformlarının popülerliği artmaya devam ediyor. Şu anda kripto istihbarat firması TRM Labs’ta çalışan Ari Redbord, günümüzdeki DeFi platformları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ari Redbord, DeFi Platformları Hakkında Açıklama Yaptı

Kripto istihbarat firması TRM Labs’ın hukuk ve devlet işleri başkanı Ari Redbord, kripto sektörüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Redbord, kripto hack’lerini çökertmek için siber savunmaların güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

eski savcidan defi platformlari aciklamasi 2

Adalet Bakanlığı’nın eski bir savcısı olan Redbord, yasa dışı faaliyetleri tespit etmek ve izlemek için stratejiler bulmanın, kötü aktörler onlara ulaşmadan önce yeni karıştırıcıları tanımlayabilen daha iyi “Blockchain istihbarat araçları” geliştirmek anlamına geleceğini belirtti. Redbord konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kötü adamlar daha iyi hale geliyor ve taktikleri daha karmaşık bir hal alıyor. Gerçek şu ki, araçlar, yönetmelik ve müfettişler ve kolluk kuvvetleri de daha sofistike hale geliyor.

TRM Labs’e göre, bu yıl kriptoda 3.6 milyar dolardan fazla fon çekildi. Yaklaşık yüzde 80 veya kabaca 3 milyar dolar, merkezi olmayan finansı (DeFi) hedef aldı. Bunun nedeni, pek çok DeFi platformunun yeni olması ve henüz sağlam siber güvenlik araçları geliştirmemiş olması olarak gösteriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala