bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,893.12 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.40 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 590.22 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53388 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470282 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161052 14.65%

Eski Google CEO’su Kriptoya Biraz Yatırım Yaptığını Açıkladı

Eski Google CEOsu Kriptoya Biraz Yatirim Yaptiğini Açikladi 1

Kripto dünyası tüm hızıyla büyümeye devam ederken, birçok önemli isim de kripto yatırımı yapmaya başlıyor. Son olarak Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt, kripto para birimlerine “biraz” para yatırdığını açıkladı. Schmindt, özellikle Blockchain’e ilgi duyduğunu vurguladı.

Googlein eski CEOsu Eric Schmidt
Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt

Google’ın Eski CEO’su Blockchain ve Kripto Para Birimlerine İlgili

Blockchain teknolojisi gün geçtikçe çok daha büyük şirketler tarafından kabul görerek kullanılmaya devam ediyor. Özellikle Meta ve ödeme devleri Visa ile Mastercard gibi şirketler bu alanda yoğun çalışmalar yürütürken, Google da geri kalmıyor.

2001’den 2011’e kadar Google’ın CEO’luğunu üstlenen Eric Schmidt kısa bir süre önce Almanya Messe Berlin’de düzenlenen 2022 IFA teknoloji ticaret fuarındaki konuşmasında, biraz kripto para yatırımı yaptığını ancak asıl ilgi odağının Blockchain ve Web 3.0 olduğunu belirtti:

“Birey olarak kimliğinizi kontrol edebileceğiniz ve merkezi bir yöneticinizin olmadığı bu yeni model çok güçlü. 25 yaşımdayken, merkeziyetsizliğin her şey olacağı hissini hatırlıyorum”

Son olarak Schmidt’in şu anda sahip olduğu herhangi bir belirli kripto para biriminin adını vermediğini ancak kriptoya yatırım yapmaya “başladığını” söylediğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala