bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,014.69 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,977.59 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 575.91 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 161.44 6.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515948 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453379 1.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153081 0.26%

Erdoğan: OHAL Bugün Yürürlüğe Girecek

erdogan ohal bugun yururluge girecekasdffd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin dördüncü gününde Gaziantep’te açıklama yaptı. Erdoğan, Çevre Şehircilik Bakanlığımız hedefimiz bir yıl içerisinde yıkılan binalara konutları zemin artı 3-4 olmak üzere inşa etmek olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deprem Bölgesinde Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te yaptığı açıklamada devlet kurumlarının görev başında olduğunu ifade eden Erdoğan, ilk gün sıkıntı yaşandığı, ikinci gün ve bugün duruma hakimiyetin tesis edildiğini ifade etti. Ayrıca OHAL’ın Türkiye’de bu süreci istismar eden, ticarette yolsuzluklara giden tüm tefecilere, fitne ve fesat gruplarına olağanüstü müdahale etme imkanını devlete vermiş olacağını da söyledi.

erdogan ohal bugun yururluge girecekdsfsdvdf

Hazine’den belirli bir bütçenin ayrıldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde açıklama yaptı:

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 14 bin 14, yaralılarımızın sayısı ise 63 bin 794, yıkılan bina sayısı 6 bin 444. Enkaz kaldırma çalışmalarımız yoğun gayretle devam ediyor. Çevre Şehircilik Bakanlığımız hedefimiz bir yıl içerisinde yıkılan binalara konutları zemin artı 3-4 olmak üzere inşa etmek. OHAL, Türkiye’de bu süreci istismar eden, ticarette yolsuzluklara giden tüm tefecilere, fitne ve fesat gruplarına olağanüstü müdahale etme imkanını devlete vermiş olacaktır.

Güncelleme: Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde 3 ay süreyle olağanüstü hal ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, TBMM’de kabul edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala