bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Elon Musk’tan Web3 Hakkında Dikkat Çeken Paylaşım

elon musktan web3 hakkinda dikkat ceken paylasim

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı yorumlar ve paylaşımlar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez hedefinde Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in vardı. Bilindiği üzere Vitalik Buterin katıldığı bir etkinlikte kıyafeti ile bir hayli dikkatleri üzerine çekmişti. Elon Musk bu durumu Twitter hesabı üzerinden Web3 göndermesi ile paylaştı.

Elon Musk’tan Vitalik Buterin’li Web3 Paylaşımı

Tesla CEO’su Elon Musk, komik bir meme yardımıyla Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in eksantrik moda seçimlerine dikkat çekti.

Elon Musk tarafından yayınlanan üç panelli meme çizgi romanı, internetin evrimini tasvir ediyor. Yani söz konusu paylaşımı detaylandırmak gerekirse Web1 bölümüne Google’ın kurucu ortakları Larry Page ve Sergey Brin’in bir fotoğrafı yer alıyor.

Ardından ikinci panel, Web2‘ye ayrılmış. Bu nedenle, meme, David Fincher’ın Oscar ödüllü filmi “Sosyal Ağ”da Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’i canlandıran aktör Jesse Eisenberg’in bir resmini gösteriyor. 

Son olarak, Musk, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in, Blockchain teknolojisiyle desteklenen internet teknolojisinin bir sonraki yinelemesi olan Web3’ü, Buterin’in ETHenver’deki bir konferansta giydiği komik bir ayı kostümü ile ilişkilendirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala