bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,303.03 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.49 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 581.67 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 174.57 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522871 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482702 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155614 0.22%

Elon Musk ve McDonald’s’ın Paylaşımı DOGE’yi Hareketlendirdi

elon musk mcdonalds soylentilerini yeniden gundeme getirdi 2

Dogecoin hayranı ve en büyük destekçisi olarak bilinen Tesla CEO’su Elon Musk, sık sık yaptığı paylaşımlar ile popüler meme kripto para birimini hareketlendirmeyi başarıyor. Bu kez Elon Musk, fast food devi McDonald’s‘ın yaptığı bir paylaşıma yanıt vererek dikkatleri yeniden Dogecoin üzerinde topladı.

McDonald’s, Dogecoin Söylentileri İle Yeniden Gündemde!

Tesla CEO’su Elon Musk’ın McDonald’s postunun altına verdiği cevap yine gözlerin yeniden Dogecoin‘e çevrilmesine neden oldu. Elon Musk’ın paylaşımı ile Dogecoin düşen piyasada yüzde 10’luk bir artış kaydetti.

Detaylandırmak gerekirse fast food devi McDonald’s, daha öncesinde de yaptığı gibi kripto para piyasasını yine karıştırdı. Bunun yanında McDonald’s ve Elon Musk arasındaki bu paylaşımlar, popüler meme para birimleri olan Dogecoin ve Shiba Inu fiyatında artışa neden oldu. Ayrıca Elon Musk’ın son paylaşımı ile birlikte bazı kullanıcılar, McDonalds’s’ın Dogecoin ile ödeme alacağını düşünüyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Dogecoin (DOGE) haberin yazımı esnasında CoinMarketCap’te 0.1447 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu (SHIB) 0.00002909 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

Bu arada Dogecoin, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimine geri döndü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala