bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,579.96 3.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,000.84 2.94%
bnb
BNB (BNB) $ 563.71 2.87%
solana
Solana (SOL) $ 139.65 7.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52166 2.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453684 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133725 6.57%

Elon Musk, Twitter’ı Spam Botlarla İlgili Sözleşmeyi İhlal Etmekle Suçladı

elon musk twitteri spam botlarla ilgili sozlesmeyi ihlal etmekle sucladiw

Kısa bir süre önce Twitter’dan oldukça büyük bir hisse alımı gerçekleştiren Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sosyal medya devi Twitter ile ilgili olarak açıklamalarına devam ediyor. Elon Musk bugün Twitter’ı spam hesaplar hakkında bilgi vermeyerek kendisiyle olan sözleşmesini ihlal etmekle suçladı. Bir kez daha şirketi, 44 milyar dolarlık devralma anlaşmasından çekilmekle tehdit etti. 

Elon Musk, Twitter’dan Spam Hesaplarıyla ilgili Daha Fazla Bilgi İstedi

CNBC‘nin haberine göre; Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk Twitter alım süreciyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bunun yanında Elon Musk, Twitter yönetimini bot hesaplar konusunda bilgi saklamakla ve bilgi alma haklarını ihlal etmekle suçlarken, satın alma sürecini feshetme hakkını da saklı tuttuğunu belirtti.

elon musk twitteri spam botlarla ilgili sozlesmeyi ihlal etmekle sucladiqwd

Musk‘ın avukatları, Twitter’ın iddia edilen engellemelerinin “Twitter’ın birleşme anlaşması kapsamındaki yükümlülüklerinin açık bir maddi ihlali” olduğunu savundu. Ayrıca Musk’ın bir avukatı Twitter’a yazdığı bir mektupta, bunu birleşme anlaşmasının şartlarının “açık bir şekilde ihlali” olarak nitelendirdi.

Hatırlatmak gerekirse Tesla CEO’su Mayıs ayında, spam ve sahte hesap rakamları hakkında daha fazla bilgi beklediği için Twitter devralma anlaşmasının beklemede olduğunu belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala