bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,018.88 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,051.75 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 151.31 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534322 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447352 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153153 2.91%

Dünyadan Kripto Varlık ve Vergi Düzenlemesi Haberleri

Geçtiğimiz hafta kripto para dünyasında birçok önemli gelişme yaşandı. Bu hafta Kripto Bülten’de Brezilya’dan gelen kripto haberlerinden Spotif’ın iş ilanına kadar birçok önemli gelişmeye yer verildi.

Dünyadan Kripto Varlık Haberleri

-Kripto para birimlerinin yükselişi, resmi yönetimleri dijital uygulamalara yönlendirmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Brezilya’dan sonraki durağımız ABD’nin Colorado eyaleti. Denver’de düzenlenen Ethereum odaklı ETHDenver etkinliği, birçok önemli ismin konuşmasına sahne oldu.

-ABD Gizli Servisi (Secret Service), kripto para birimleri hakkında bilgi paylaşmaya ve teknolojinin yasadışı kullanımı konusunda kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçlayan yeni bir web sayfası açtı.  

-Metaverse’e yapılan girişimlerin anbean çeşitlilik kazandığını ve her geçen gün daha fazla benimsendiğini sizlere hep aktarıyoruz. Birçok dev marka ve şirketten sonra bu kez de İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City‘den metaverse hamlesi geldi.

-En büyük NFT pazaryeri OpenSea son günlerde “talihsizlik” denebilecek gelişmeleri ardı ardına yaşıyor. Ocak ayının sonlarında, popüler NFT platformunda bir listeleme hatası yaşanmış ve Bored Ape Yacht Club NFT’leri mevcut fiyatının çok altında satışa satılmıştı.  Bu sebeple bir Bored Ape sahibi, OpenSea’ye 1 milyon dolarlık dava açtı. 

-Popüler müzik platformu Spotify, LinkedIn’de yayımladığı bir ilana göre kripto alanına girmeye hazırlanıyor olabilir. İlana göre şirket, web3  teknolojisini keşfetmek için kıdemli bir backend mühendisi arıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala