bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,663.59 0.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.72 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 571.04 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 163.15 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516309 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46441 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150201 3.55%

Disney, Cryptoys Ortaklığıyla Star Wars Kripto Oyuncakları Sunacak

disney cryptoys ortakligiyla star wars kripto oyuncaklari sunacak

Disney, Blockchain ve kripto alanında yeni projeler üretmeye devam ediyor. Şirket “Star Wars Günü” kutlamaları şerefine Cryptoys ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Star Wars Kripto Oyuncakları Geliyor

Star Wars Günü kutlamaları devam ederken, Cryptoys, Disney ile ortaklık kurarak, film serilerinin en ikonik üç karakterinden esinlenerek oluşturulan dijital oyuncuların satışını yapacağını açıkladı. Andreessen Horowitz, Mattel ve Dapper Labs’ın desteklediği Cryptoys, “15 adetle sınırlandırılan Luke Skywalker, Prenses Leia ve Darth Vader koleksiyonluk dijital oyuncaklarını” satışa çıkaracağını açıkladı.

disney cryptoys ortakligiyla star wars kripto oyuncaklari sunacak 2

Star Wars’ın ticari haklarının sahibi olan Walt Disney Company, ünlü fikri mülkiyete dayalı ürünlerin başarılı pazarlamacılarından ve satıcılarından birisi olmasına rağmen, Hollywood stüdyosu ve tema parkı işletmecisi henüz kriptoya büyük bir giriş yapmadı.

Disney geçtiğimiz yıl LinkedIn üzerindeki bir ilanına göre, gelişmekte olan teknoloji fırsatlarının keşfedilmesi için bir işlem avukatı aradığını açıklamıştı. Dapper Labs’ın Flow Blockchain ağında desteklenen Cryptoys Star Wars NFT’leri 39.99 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre satın alımlar dünya genelinde Apple Pay ve Google Pay ile yapılabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala