bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,661.86 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,251.10 2.80%
bnb
BNB (BNB) $ 607.91 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 157.92 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549432 0.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504569 0.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161352 2.36%

Disney, NFT ve Kripto İle İlgileniyor

disney nft ve kripto ile ilgileniyor

Dünyanın en büyük medya şirketlerinden birisi olan Disney Blockchain teknolojileriyle yakından ilgileniyor. Şirket web3 stratejisini genişletmek için yeni bir çalışan arıyor.

Disney NFT ve Kripto Benimseme Planı Yapıyor

Walt Disney Company, Disney ekosisteminin daha geniş web3 genişlemesine işaret ederek, NFT ve merkezi olmayan finans (DeFi) konusunda uzmanlaşmış bir baş danışman için yeni bir iş ilanı yayımladı.

Walt Disney Company’nin hukuk departmanında faaliyet gösteren tam zamanlı pozisyon, deneyimli bir şirket avukatının “NFT’ler, Blockchain, metaverse ve merkezi olmayan finans dahil olmak üzere gelişmekte olan teknolojileri içeren işlemler üzerinde çalışmasını” gerektiriyor. Disney’in yeni iş pozisyonu, Disney Media ve Disney Parkları, Deneyimler ve Ürünler de dahil olmak üzere şirketin iş kollarında “küresel NFT ürünleri” hakkında rehberlik sağlayacak.

disney nft ve kripto ile ilgileniyor 2

İşe alınacak personel, ABD, uluslararası yasa ve yönetmeliklere uyumu sağlayacak. Özellikle pozisyon için, “NFT’lerin tanıtımı ve satışı ile bağlantılı olarak menkul kıymetler hukuku konularını değerlendirecektir.” tanımı bulunuyor. Liste ayrıca, NFT projelerini, Blockchain ağlarını, üçüncü taraf pazaryerlerini ve bulut sağlayıcılarını incelemenin yanı sıra dijital para birimi ve Blockchain teknolojisi hakkında yasal rehberlik sağlamaktan da bahsediliyor.

İşe alım ürün, mühendislik, teknoloji ve IP dahil olmak üzere diğer yasal ve iş ekipleriyle iş birliği yapacak ve “tipik olarak hızlandırılmış ve agresif bir zaman çizelgesinde yeni küresel gelişmekte olan teknoloji projelerini planlarken iş ekipleriyle ortaklık kuracak.” ifadesi de yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala